Welkom bij PizzaOvenRent

Bij ons huur je:

Echte hout gestookte Pizza Ovens

En de echte Proq Elite Water Smokers

Low And Slow?

Huur eens een echte Proq Water Smoker, zelf heerlijke pulled pork maken, of een brisket, kippetjes? Of die hele lekkere ribbetjes. Je wilt iets anders dan de gebruikelijke barbecue, huur de Proq Water Smoker.

Gemak.

De smoker past in elke auto doordat deze uit meerdere modules bestaat. Briketten aansteken, water in de waterbak, rookhout er op en de eerste drie uur kan je relaxen. De Proq heeft twee RVS roosters van ca. 50 cm doorsnede, daar past gegarandeerd genoeg op

Kokos briketten.

Gebruik onze kokos briketten, deze hebben een zeer lange brandduur. Liever houtskool? Laat het ons weten, zelf zijn we fan van de heerlijk geurende Argentijnse Black Ranch.

BBQ Wedstrijd

Wil je een keer meedoen met een BBQ wedstrijd, maar je eigen smoker is te groot, of je hebt helemaal geen smoker? De Bullet smoker is een vaste gast op BBQ wedstrijden, ze zijn makkelijk in gebruik en gemakkelijk te transporteren!

Huur een Proq BBQ Smoker van PizzaOvenRent

Wij zijn een betrouwbare partner voor het huren van een bullet smoker. Onze Proq’s zijn zeer geschikt voor die heerlijke Low and Slow sessiess, maar ook voor grillen. Uw feest/evenement/wedstrijd is gegarandeerd een succes!

Prijzen:

  • Week: €100,-

Borg: €200,- per smoker.

Opties:

  • Briketten: €25,00 (10 kilo hoge kwaliteit Kokos briketten)
  • Houtskool: €35,00 (15 kilo)
  • Rookhout: €10,00 

Transport

  • Eigen transport (gratis)
  • bezorgen en halen: €1,00 per kilometer, 1 keer gerekend (Voorbeeld: U woont op 10km dan zijn de transportkosten 10 x €1,00 = €10,00)

Begeleiding

Wij kunnen uw feest begeleiden. Dan heeft u iemand op locatie die u helpt met de oven en zorgt dat het bakken vlot verloopt. Wij rekenen hiervoor €50,- per uur met een minimale afname van 4 uur. De extra uren worden achteraf verrekend.